Іноді постільна білизна починає погано пахнути. Існує кілька факторів, які провокують це неприємне явище.

Основні причини поширення неприємного запаху:

  1. Неправильні умови зберігання. У шафу слід класти лише чисту постільну білизну. Навіть якщо ним користувалися всього один раз, можлива поява запаху, оскільки тканина швидко вбирає піт та інші аромати.
  2. Відсутність свіжого повітря. Періодично шафу і кімнату слід добре провітрювати, щоб повітря не ставало впертим. Також рекомендується розвішувати білизну на балконі раз на 2-3 місяці.
  3. Тривале зберігання ліжка. Якщо білизна лежить у шафі протягом довгих місяців і при цьому ніколи не використовується, може виникнути неприємний запах.

Крім того, часто причиною стає низька якість білизни. Важливо вибирати постіль із натуральних матеріалів, які не викликають алергії, не вицвітають після прання та не поширюють неприємний запах. Найкраще підходять такі тканини: льон, бавовна, бамбук, бязь, сатин.

Де купити високоякісне ліжко в Україні?

Веб-магазин TEXTILES пропонує купити постільна білизна від провідних виробників. Вироби виготовляються виключно з натуральних тканин та барвників. Комплекти представлені у різноманітних забарвленнях, у тому числі кожен підбере щось собі. Оригінальний дизайн у поєднанні з високою якістю – найкращий варіант для вас і вашої родини.

Постільна білизна не містить небезпечних токсичних речовин і не сприяє розвитку подразнення на шкірі. Зовнішній вигляд залишається естетичним навіть після численних прань, тканина не линяє та зберігає текстуру. Вироби відрізняються високою міцністю та тривалим терміном служби.