Бажання
Додайте товари до списку бажань
Мій кошик

Cinelli

Італійська торгова марка Cinelli по праву є майстерним майстром з виготовлення пухо-пір'яної продукції еліт класу. На ринку понад 40 років. Це одна з кількох компаній в Італії, яка забезпечує всі процеси виробничого циклу пухо-пір'яних виробів. Тому ця компанія є надійним партнером з внутрішнього набивання, напівфабрикатів пухо-пір'яних виробів та ін.

Основні фактори якості виробів ТМ Cinelli:

  1. походження. З Сибіру (сибірський пух – найкращий), Східної Європи (Польща, Угорщина). Деякі компанії не дуже дбають про якість, імпортуючи пух/перо з Далекого Сходу. Представник Cinelli щомісяця відвідують господарства, які закуповують пух для контролю умов вирощування гусей.
  2. збір. Фермери збирають пух тільки вручну, пух/перо поміщаються в спеціальну сортувальну машину, де відбувається відсортування відповідно до призначення.
  3. текстура. Пух/перо гусака зі Східної Європи краще, ніж з гусака з Азії: європейський гусак вдвічі більший, ніж китайський, м'якший і шовковистіший, з високою здатністю пера, що наповнює.
  4. відбір. Сортування робиться на 6/8 метрів у силосі при використанні спеціальної повітряної системи відповідно до ваги пера/пуху: перо осідає в першій камері, пух надходить у наступні, найлегше і м'яке. в останню камеру.
  5. очищення від пилу, бруду. Це мікро-очищення пуху/пера від мікрочастинок кератину та іншого.
  6. промивання. Промивається у гарячій воді зі спеціальними екологічно чистими миючими засобами. CINELLI промиває пух/перо 7 разів, що гарантує високу гігієну. Розчинення окремих забруднень, ефективне їхнє видалення з поверхні пера.
  7. Визначення каламутності водного екстракту. Стандарт Італії UNI EN 1164:2000 «Перо і пух. Методи випробувань» Після промивання пуху/пера, воно тестується на каламутність води, якщо каламутність виявилася, то відбувається повторне промивання пуху/пера.
  8. стерилізація. Після миття пух/перо стерилізується при температурі 133°С протягом 1 години. Це дуже делікатний процес, що дозволяє видалити всі бактерії, в той час зберігаючи баланс жиру. Стерилізація не є необхідним стандартом, але це висока гарантія якості. Після стерилізації пух надходить по воздухо-каналам в спеціальні резервуари для зберігання, після чого він вже ніяк не контактує з відкритим повітрям і чимось. З цих резервуарів він потрапляє прямо в касети ковдр, подушок, що гарантує ідеальну гігієну та якість.
  9. Зміст жиру. CINELLI пух/перо повинен мати певний рівень жиру від 0,8 до 1,2%. Якщо показник менший, пух/перо може бути слабким і ламким, деформація пухових волокон, втрачаючи здатність бути об'ємним (наповнює здатність пера). У разі перевищення показника – існує ризик, що пух/перо не зможе природно розкритися, залишати сліди на матеріалі та специфічний неприємний запах, що перо жовтіє.
  10. PH. Це показник, наскільки продукція «агресивна» до шкіри. Пух/перо має показник 5,6, бавовна – 5,8, що є сприятливими для шкіри.

Пух/перо – це живий матеріал не тільки тому, що воно натуральне, але також тому, що воно дихає. Така здатність створює ідеальний мікроклімат, це дуже важлива перевага в порівнянні з технічними матеріалами (силікон тощо) Пух/перо – ndash; ідеальний утеплювач: не створює ні паркості ні холоду, але правильне тепло. Тому воно ідеальне для будь-яких потреб комфорту, цінне для всіх сезонів та місцевостей.

Розгорнути

Немає товарів

Вгору