Домашній текстиль – це речі, без яких неможливо створити домашній затишок. Рушники, скатертини, серветки, постільна білизна та інші предмети допомагають зробити атмосферу в будинку теплою та комфортною. Інтернет-магазин TEXTILES пропонує домашній текстиль від провідних брендів.

Як вибрати текстиль для дому: поради

Речі слід вибирати виходячи з двох головних критеріїв: функціональність та естетичні властивості.

  1. Комплект постільної білизни. Чим якісніший виріб, тим краще ви спатимете. Білизна має бути екологічною, не викликати алергію, відрізнятися м'якістю та гігієнічністю. Найкраще рішення для спальні – це натуральні тканини, такі як бавовна, льон, бамбук, шовк, бязь та ін. Дані матеріали особливо актуальні для людей, які страждають від алергії. Різноманітні кольори допоможуть доповнити інтер'єр спальні та створити затишну зону для відпочинку. В асортименті є шикарні весільні комплекти в ніжних тонах пастельних.
  2. Рушники. У кожному будинку рушники є невід'ємною частиною побуту. Вони потрібні на кухні та у ванній. Кухонні варіанти в першу чергу повинні мати підвищену міцність, так як часте витирання рук призводить до швидкого зносу. Для ванної чудово підходять махрові вироби з натуральних тканин: вони добре вбирають воду і приємні на дотик. У каталозі ви знайдете рушники різних розмірів та кольорів.
  3. Скатертини та серветки. Вишукані вироби стануть чудовим декором святкового столу. Комплекти для сервірування підкреслять красу приладів та допоможуть створити урочисту, чарівну атмосферу свята.

Також в асортименті на сайті ви знайдете подушки, халати, пледи та матраци від найкращих виробників.

Ми пропонуємо клієнтам найвигідніші умови для покупок, а також гнучку систему знижок. Оформити замовлення можна зараз.