Одну з визначальних ролей у відновленні організму відіграє сон. Щоб добре висипатися, необхідно регулярно провітрювати приміщення, регулювати оптимальну температуру повітря, підібрати зручне ліжко та особливу увагу приділити вибору постільної білизни. Інтернет-магазин TEXTILES пропонує великий асортимент комплектів із різноманітних тканин.

Поради щодо вибору постільної білизни

При виборі ліжка слід врахувати декілька основних критеріїв:

  1. Матеріал. Тканину потрібно вибирати виходячи з особистих уподобань. Деяким подобаються шовкові вироби, а іншим бавовняні. Ми пропонуємо комплекти з бязя, льону, сатину, попліну, жаккарда, бамбука та ін. Висока якість білизни – це гарантія вашого доброго самопочуття та абсолютної екологічної безпеки.
  2. Забарвлення. Багатий асортимент дозволяє вибрати постільна, яка ідеально впишеться у ваш інтер'єр. У каталозі ви знайдете квіткові принти, геометричні абстракції, зображення міст, любовні мотиви, морську тематику, малюнки птахів, тварин тощо. Колір є важливим інструментом у створенні атмосфери та впливає на формування настрою господарів.
  3. Дизайн та інші особливості. Можна підібрати виріб із аплікацією, вишивкою, мереживом, стразами. Є варіанти з наволочками різних розмірів, зручним простирадлом на резинці.
  4. Розмір. Точні параметри спального місця допоможуть вибрати оптимальний варіант: двоспальний, двоспальний євро, сімейний, дитячий тощо.

Наш магазин пропонує постільну білизну від відомих виробників: Amour Paris, Anatolia, Alltex, Arya, Blumarine, Byblos, Cahan, Lintex та інші. На сайті ви легко підберете комплект для дорослих та дітей.