Ортопедичні безпружинні матраци– це вироби з кількох чи єдиного блоку без використання пружин. Основа матраців складається з натуральних чи штучних компонентів.

Сучасні технології дозволяють виготовляти матраци з високими характеристиками:

  1. За рахунок того, що у виробах немає металевих пружин, забезпечується абсолютна безшумність та відсутність статичної електрики.
  2. Матраци добре пропускають повітря і перешкоджають накопиченню вологи.
  3. Вироби не схильні до розвитку цвілі, вогкості, грибка, різних мікробів.
  4. Тривалий термін служби.
  5. Легкість та мобільність.
  6. Ортопедичний ефект забезпечує профілактику багатьох патологій: артроз хребта, спондильоз, остеохондроз та ін.

Безпружинні матраци включають один або кілька наповнювачів, різних між собою за ступенем жорсткості, зокрема:

  1. Кокосова койра. Матеріал підвищеної жорсткості та пружності, рекомендований для профілактики сколіозів та інших патологій хребтів. Має антисептичні та гіпоалергенні властивості.
  2. Пінополіуретан. Штучний матеріал, що надає виробу м'якості. Відрізняється довговічністю та нетоксичністю.
  3. Наповнювач «Memorix». Пористий матеріал, здатний «запам'ятовувати» становище тіла людини та повторювати його контури. Ця особливість допомагає усунути навантаження зі спини та зробити відпочинок максимально якісним.

Поєднання різних наповнювачів дозволяє робити матраци різної жорсткості. Існують універсальні моделі з чергуванням рівня жорсткості для розподілу рівномірної опори для всього тіла.

Інтернет-магазин TEXTILES пропонує замовити матрац у режимі онлайн. Продавець-консультант надасть консультацію та допоможе вибрати відповідну модель залежно від ваших потреб.