Сон для людини є важливим проміжком часу, особливо це стосується дітей. Під час сну дитина активно відновлює сили та зростає. Завдання батьків полягає в тому, щоб забезпечити дитині максимально комфортні умови для відпочинку. У цьому випадку якісна дитяча постільна білизна відіграє важливу роль.

Постільна білизна: характеристики

Користуватися постільною білизною із синтетичних матеріалів не рекомендується як дорослим, так і дітям. Такі тканини не пропускають повітря, не вбирають вологу, накопичують синтетичну напругу та пил, що є небезпечним для здоров'я.

Тканина для дитячої білизни має бути 100% натуральною. Інтернет-магазин TEXTILES пропонує комплекти з льону, бавовни та бамбука, що відрізняються такими характеристиками:

  • гігієнічність та гіпоалергенність. Матеріал не провокує розвиток алергії у дитини та не містить небезпечних для здоров'я речовин;
  • висока якість та простота догляду. Постільна білизна має тривалий термін служби і не зношується через прання. Зовнішній вигляд тканини не псується, кольори зберігають яскравість та насиченість.

Бавовна – один із найпопулярніших матеріалів. Бавовняна тканина не ковзає і не прилипає до шкіри, підходить для будь-якої пори року.

Бамбук – сучасна тканина, яка встигла стати широко затребуваною на ринку завдяки унікальним відмінностям: протимікробні властивості, підвищена міцність, м'якість, ідеальне співвідношення рівня вологості та температури.

У нашому магазині ви знайдете комплекти для дітей різного віку. Асортимент включає постільна білизна у різних кольорах, з різними героями мультфільмів і казок. Оформити замовлення можна не виходячи з дому, в режимі он-лайн.